Een vakantievilla huren in de Algarve

Welkom bij VillaTrips.com!

20 jaar ervaring in vakantievilla verhuur

Lokale kantoor en samenwerkingen aan de Algarve

Een villa voor iedereen

Villatrips.com is dé plek om online een vakantievilla te huren in de Algarve. In ons assortiment vindt u altijd wel een geschikte vakantievilla. U kunt bij ons terecht voor het huren van een kindvriendelijke villa in de Algarve, met veelal een zwembad erbij. Wij werken met lokale partners in Portugal, die er samen met ons voor zorgen dat u een ultieme vakantie beleeft. Met onze 20 jaar aan internationale ervaring met het verhuren van vakantiehuizen in Mediterrane landen, weten we precies wat u nodig hebt als u een villa wil huren in de Algarve. Zo hoeft u bij onze villa’s nooit zelf beddengoed of handdoeken mee te nemen, daar zorgen wij voor. Ook is het mogelijk om een transfer vanuit het vliegveld aan te vragen.

Een selectie van onze vakantievilla's

Kindvriendelijke Vakantievilla Albufeira VT110 huren met omheind verwarmd zwembad in Albufeira

Villa Albufeira VT110

8 personen / 3 slaapkamers / 3 badkamers

Kindvriendelijke vakantievilla te huur voor 6-8 personen met omheind, verwarmd privé zwembad op loopafstand 250m van het strand Praia dos Alemaes in Albufeira.

BOEK NU 

Kindvriendelijke Vakantievilla Albufeira VT214 huren op loopafstand van het strand in Albufeira

Villa Albufeira VT214

10 personen / 3 slaapkamers / 3 badkamers

Gezellige vakantievilla te huur voor 6-10 personen met privé zwembad en prachtige tuin, op loopafstand van het centrale strand van Albufeira.

BOEK NU

Familie Vakantievilla Albufeira VT218 huren met verwarmd zwembad in Albufeira

Villa Albufeira VT218

10 personen / 5 slaapkamers / 5 badkamers

Familie vakantievilla te huur voor 10 personen met verwarmd zwembad in het centrum van Albufeira, ideaal ook voor meivakantie & herfstvakantie met kinderen. 

BOEK NU

Kindvriendelijke Vakantievilla Albufeira VT225 huren op loopafstand van het strand in Gale, Albufeira

Villa Albufeira VT225

7 personen / 4 slaapkamers / 3 badkamers

Familie vakantievilla te huur voor 7 personen met verwarmd privé zwembad op loopafstand 400m van het strand Praia da Gale in Albufeira, ideaal voor gezinnen met kleine kinderen.

BOEK NU

Moderne Vakantievilla Albufeira VT217 huren met oceaan panorama jacuzzi in Albufeira

Villa Albufeira VT217

8 personen / 4 slaapkamers / 3 badkamers

Moderne vakantievilla te huur voor 8 personen aan het strand met oceaan panorama dakterras en jacuzzi. In het centrum van Albufeira, alle faciliteiten op loopafstand.

BOEK NU

Grote Vakantievilla Albufeira VT207 huren voor 13 personen in Albufeira

Villa Albufeira VT207

13 personen / 6 slaapkamers / 4 badkamers

Grote vakantievilla te huur voor 13 personen met verwarmd zwembad, jacuzzi, prive voetbal veld en beach volleybal veld, ideaal voor meivakanties en herfstvakanties.

BOEK NU

Een luxe vakantievilla huren in de Algarve voor verschillende gezelschappen

Al onze vakantievilla’s zijn geschikt voor families. Zo kunt u tijdens de schoolvakanties samen met uw kinderen heerlijk genieten in een villa in de Algarve die u bij ons kunt huren.

Zo hebben veel van onze villa’s een verwarmd zwembad. Deze zwembaden gaan tot een temperatuur van 25 ⁰C, wat zelfs geschikt is voor kleine kinderen.

Wanneer u ervoor kiest een kindvriendelijke vakantievilla in de Algarve te huren bij Villatrips.com, bent u er zeker van dat ook uw kinderen een fijne vakantie hebben. Bij een kindvriendelijke villa in de Algarve is de tuin en het zwembad vaak omheind, zodat uw kinderen niet weg kunnen en bovendien is het mogelijk om gratis een reiswieg en kinderstoel te huren.

Neem contact op voor het boeken van een villa voor uw volgende vakantie

Wilt u er in uw volgende vakantie even lekker tussenuit? Even heerlijk relaxen in de zon en niets doen aan het zwembad? Neem dan een kijkje in ons assortiment en boek een villa!

Een vakantievilla in de Algarve huren bij onze organisatie staat voor een ultieme vakantie voor jong en oud. Neem contact op met een van onze medewerkers als u vragen of speciale wensen heeft door te bellen of een WhatsApp te sturen op +31 639 639 693.

Wij denken met u mee zodat u een zorgeloze vakantie tegemoet gaat.