Villa huren in Albufeira

bij VillaTrips.com

Welkom bij VillaTrips.com!

20 jaar ervaring in vakantievilla verhuur

Lokale kantoor en samenwerkingen aan de Algarve

Een villa voor iedereen

Het huren van een villa in Albufeira kunt u het best bij VillaTrips.com. Onze medewerkers helpen u graag bij het huren van een vakantievilla in Albufeira die geschikt is voor uw hele gezin. De start van uw vakantiepret is het uitzoeken van uw bestemming. In Albufeira kunt u terecht voor verschillende soorten vakanties. Een vakantie in Albufeira is bijvoorbeeld ideaal als u lekker wilt ontspannen in de zon of gaat zwemmen in de zee of in het zwembad in de villa die u bij ons kunt huren. Ook wanneer u graag een bezoek brengt aan levendige oude vissersdorpjes of een kleurrijke jachthaven, is Albufeira echt iets voor u. De Algarve-streek staat bekend om zijn verse vis, dus visliefhebbers kunnen in de restaurants hun hart ophalen. Ook wanneer u niet van vis houdt, kunt u in Albufeira terecht. Er is voor iedereen wat wils.

Een selectie van onze vakantievilla's

Kindvriendelijke Vakantievilla Albufeira VT110 huren met omheind verwarmd zwembad in Albufeira

Villa Albufeira VT110

8 personen / 3 slaapkamers / 3 badkamers

Kindvriendelijke vakantievilla te huur voor 6-8 personen met omheind, verwarmd privé zwembad op loopafstand 250m van het strand Praia dos Alemaes in Albufeira.

BOEK NU 

Kindvriendelijke Vakantievilla Albufeira VT214 huren op loopafstand van het strand in Albufeira

Villa Albufeira VT214

10 personen / 3 slaapkamers / 3 badkamers

Gezellige vakantievilla te huur voor 6-10 personen met privé zwembad en prachtige tuin, op loopafstand van het centrale strand van Albufeira.

BOEK NU

Familie Vakantievilla Albufeira VT218 huren met verwarmd zwembad in Albufeira

Villa Albufeira VT218

10 personen / 5 slaapkamers / 5 badkamers

Familie vakantievilla te huur voor 10 personen met verwarmd zwembad in het centrum van Albufeira, ideaal ook voor meivakantie & herfstvakantie met kinderen. 

BOEK NU

Kindvriendelijke Vakantievilla Albufeira VT225 huren op loopafstand van het strand in Gale, Albufeira

Villa Albufeira VT225

7 personen / 4 slaapkamers / 3 badkamers

Familie vakantievilla te huur voor 7 personen met verwarmd privé zwembad op loopafstand 400m van het strand Praia da Gale in Albufeira, ideaal voor gezinnen met kleine kinderen.

BOEK NU

Moderne Vakantievilla Albufeira VT217 huren met oceaan panorama jacuzzi in Albufeira

Villa Albufeira VT217

8 personen / 4 slaapkamers / 3 badkamers

Moderne vakantievilla te huur voor 8 personen aan het strand met oceaan panorama dakterras en jacuzzi. In het centrum van Albufeira, alle faciliteiten op loopafstand.

BOEK NU

Grote Vakantievilla Albufeira VT207 huren voor 13 personen in Albufeira

Villa Albufeira VT207

13 personen / 6 slaapkamers / 4 badkamers

Grote vakantievilla te huur voor 13 personen met verwarmd zwembad, jacuzzi, prive voetbal veld en beach volleybal veld, ideaal voor meivakanties en herfstvakanties.

BOEK NU

Gemakkelijk een mooie villa in Albufeira huren voor uw hele gezin

Wanneer u ervoor kiest om een luxe vakantievilla in Albufeira te huren bij onze organisatie, dan kunt u er gerust op zijn dat wij er alles aan doen om u volledig te ontzorgen.

Wij vinden het namelijk belangrijk dat u en uw gezin volledig kunnen ontspannen op vakantie. Zo hebben wij speciale kindvriendelijke villa’s met een omheinde tuin met grasveld waarop uw kinderen heerlijk kunnen spelen. Als u een kindvriendelijke vakantievilla in Albufeira wilt huren, is het mogelijk om gratis een reiswieg en kinderstoel aan te vragen. 

Veel van onze villa’s hebben bovendien een verwarmd zwembad. Deze villa’s met zwembadverwarming in Albufeira zijn zeker ideaal voor in de mei- of herfstvakantie.

Boek uw vakantievilla nu online

Wilt u tijdens uw eerstvolgende vakantie lekker naar de zon in Portugal? Groot gelijk! In een vakantievilla die u bij VillaTrips.com kunt huren, komt u volledig tot rust.

Onze villa’s zijn van alle gemakken voorzien, zoals een privézwembad, ruime inrichting en dicht bij het strand en de winkels. Het enige waar u aan moet denken als u een villa wilt huren, is uw kleding en geld voor een drankje op een van de vele terrassen van Albufeira.

Doe een aanvraag door ons formulier in te vullen of bel ons op +31 639 639 693 voor meer informatie over onze villa’s en diensten.