Een villa in Albufeira voor 10 personen

bij VillaTrips.com

Welkom bij VillaTrips.com!

20 jaar ervaring in vakantievilla verhuur

Lokale kantoor en samenwerkingen aan de Algarve

Een villa voor iedereen

Wilt u met uw familie of volwassen vriendengroep op vakantie in een villa in Albufeira voor 10 personen? Neem een kijkje in het assortiment van VillaTrips.com. Onze medewerkers hebben voor u de mooiste vakantievilla’s geselecteerd. Zo hebben onze villa’s bijna allemaal een verwarmd privézwembad. Als u een villa in Albufeira boekt voor 10 personen, is het dus verstandig om zwemkleding mee te nemen.

Grote Vakantievilla Albufeira VT220 huren voor 10 personen in Albufeira

Villa Albufeira VT220

10 personen / 5 slaapkamers / 4 badkamers

Grote familie vakantievilla te huur voor 10 personen met verwarmd privé zwembad, in het centrum van Albufeira gelegen. Strand en alle faciliteiten op loopafstand, geen auto nodig voor de vakantie.

BOEK NU 

Kindvriendelijke Vakantievilla Albufeira VT214 huren op loopafstand van het strand in Albufeira

Villa Albufeira VT214

10 personen / 3 slaapkamers / 4 badkamers

Grote familie vakantievilla voor 10 personen met privé zwembad en mooie tuin, boven de marina van Albufeira gelegen, op loopafstand van het centrale strand Praia dos Pescadores.

BOEK NU

Kindvriendelijke Vakantievilla Albufeira VT224 huren met kinderzwembad vlak bij Albufeira

Villa Albufeira VT229

10 personen / 5 slaapkamers / 4 badkamers

Grote familie vakantievilla te huur voor 10 personen met groot privé zwembad en tuin, rustig gelegen op een heuvel maar slechts 2.7km van het strand en 3km van het centrum van Albufeira.

BOEK NU

Grote Vakantievilla Albufeira VT405 huren voor 10 personen in Albufeira

Villa Albufeira VT405

10 personen / 5 slaapkamers / 3 badkamers

Grote familie vakantievilla te huur voor 10 personen met grote privé zwembad en mooie tuin, 2km van het strand Praia Santa Eulalia, 3km van het centrum van Albufeira gelegen.

BOEK NU 

Grote Vakantievilla Albufeira VT404 huren voor 10 personen in Albufeira

Villa Albufeira VT404

10 personen / 3 slaapkamers / 4 badkamers

Grote familie vakantievilla voor 10 personen met privé zwembad, boven de marina van Albufeira gelegen, op loopafstand 1.4km van het strand Praia dos Arrifes, 3.5 km van het centrum van Albufeira.

BOEK NU

Grote Vakantievilla Albufeira VT430 huren voor 10 personen in Albufeira

Luxe Villa Albufeira VT430

10 personen / 5 slaapkamers / 5 badkamers

Luxe, moderne familie vakantievilla te huur voor 10 personen met verwarmd prive zwembad en speelkamer, direct aan het strand Praia da Gale gelegen, 5km van het centrum van Albufeira.

BOEK NU

Luxe Vakantievilla Albufeira VT302 huren voor 11 personen in Albufeira

Luxe Villa Albufeira VT302

10 personen / 5 slaapkamers / 5 badkamers

Luxe strandvilla te huur voor 11 personen met verwarmd privézwembad en prachtige tuin in Albufeira. De villa is gelegen op loopafstand 200m van het strand Praia Forte Sao Joao.

BOEK NU 

Luxe Vakantievilla Albufeira VT301 huren voor 10 personen in Albufeira

Villa Albufeira VT301

10 personen / 5 slaapkamers / 5 badkamers

Luxe strandvilla te huur voor 10 personen met verwarmd privézwembad en geweldig uitzicht op de oceaan in Albufeira, op loopafstand 200 m van het strand van Praia Forte Sao Joao.

BOEK NU

Luxe Vakantievilla Albufeira VT303 huren voor 10 personen in Albufeira

Villa Albufeira VT303

10 personen / 5 slaapkamers / 5 badkamers

Luxe vakantievilla te huur voor 10 personen met verwarmd infinity privé zwembad, jacuzzi en panoramisch zeezicht in Albufeira, op 2,5 km van het strand van Praia do Castelo.

BOEK NU

Grote Vakantievilla Albufeira VT219 huren voor 12 personen in Albufeira

Villa Albufeira VT219

10 personen / 5 slaapkamers / 2 badkamers

Grote familie vakantievilla te huur voor 10 volwassenen en 2 kinderen met verwarmd prive zwembad, op slechts 300m van het strand in het centrum van Albufeira. 

BOEK NU 

Kindvriendelijke Vakantievilla Albufeira VT224 huren met kinderzwembad vlak bij Albufeira

Villa Albufeira VT224

12 personen / 6 slaapkamers / 6 badkamers

Grote kindvriendelijke vakantievilla te huur voor 12 personen met privé zwembad, kinderzwembad en grote omheinde tuin, landelijk gelegen, vlakbij Albufeira.

BOEK NU

Grote Vakantievilla Albufeira VT218 huren voor 12 personen in Albufeira

Villa Albufeira VT218

10 personen / 6 slaapkamers / 6 badkamers

Grote familie vakantievilla te huur voor 10 volwassenen en 2 kinderen met verwarmd privé zwembad. In het centrum van Albufeira, op loopafstand van strand en alle faciliteiten.

BOEK NU

Een villa in Albufeira voor 10 personen boekt u bij VillaTrips.com

Een villa in Albufeira van VillaTrips.com waar u met 10 personen in verblijft, is een villa waar u compleet geniet van het Portugese landschap en de cultuur. 

Bezoek het oude vissersdorpje en de kleurrijke jachthaven of ga een dag (of meer) naar het strand vlakbij de villa, er is voor iedereen wat wils. 

Ook voor een jongerenvakantie kunt u bij ons een villa huren. Deze villa’s voor jongeren zijn vaak op loopafstand van de STRIP in Albufeira en van het strand en alle faciliteiten.

Villa huren voor 10 personen in Albufeira

Doe een nu aanvraag voor een villa voor uw volgende vakantie

Villa huren voor 10 personen in Albufeira

In ons ruime aanbod aan vakantievilla’s in Albufeira vindt u vast wel een villa voor 10 personen die bij uw gezelschap past. 

Kiest u voor een speciale villa die dicht bij het strand is en daardoor geschikt is voor kinderen of bent u met een groep volwassenen op reis die vooral ontspant bij het zwembad? Alles is mogelijk bij ons. 

Kijk daarom nu snel of uw favoriete villa nog beschikbaar is en boek gemakkelijk online door ons formulier in te vullen of te bellen naar +31 639 639 693.