Villa collecties

VillaTrips.com collecties van vakantievilla's in Albufeira

VillaTrips.com villa collecties

Welkom bij VillaTrips.com!
Deze website is speciaal gemaakt voor gezinnen. Op deze website vindt u onze selectie van premium, kindvriendelijke vakantievilla's aan de Algarve, ideaal voor familie vakanties met kinderen. De villa's in onze collecties zijn geselecteerd door ons deskundige team die meer dan 20 jaar ervaring heeft in het verhuren van vakantievilla's in de Mediterraanse landen van Europa.

Kindvriendelijke villa huren in Albufeira bij VillaTrips.com

Collectie van kindvriendelijke villa's in Albufeira
Selectie van onze vakantievilla's met de meest belangrijke kenmerken voor gezinnen als ze op vakantie gaan met baby's of peuters. In deze collectie vindt u villa's met omheind zwembad, villa's met verwarmd zwembad, villa's met kinderzwembad, villa's met omheinde tuin, villa's op loopafstand van het strand en alle faciliteiten. Al onze kindvriendelijke villa's hebben een kinderbedje en een kinderstoel.

Bekijk onze kindvriendelijke villa collectie in Albufeira

Villa huren met verwarmd zwembad in Albufeira bij VillaTrips.com

Collectie van villa's met verwarmd zwembad in Albufeira

Selectie van onze vakantievilla's met verwarmd zwembad in Albufeira. Villa's met privézwembad met zwembadverwarming, ideaal in het voorjaar en in de najaar, aanraders voor schoolvakanties als de meivakantie en de herfstvakantie. Geniet het hele jaar door van het zwembad van uw vakantievilla!

Bekijk onze collectie van villa's met verwarmd zwembad in Albufeira

Luxe villa huren in Albufeira bij VillaTrips.com

Collectie van luxe villa's in Albufeira
Selectie van vakantievilla's direct aan het strand met oceaanpanorama in Albufeira, vakantievilla's direct aan de golfbaan in Vilamoura. Villa's met verwarmd zwembad, jacuzzi, privé squashbaan en beachvolleybalveld, privé bioscoopzaal, deze vind je allemaal in de VillaTrips.com luxe villa collectie.

Bekijk onze collectie van luxe vakantievilla's in Albufeira

Grote vakantievilla huren in Albufeira bij VillaTrips.com

Collectie van grote villa's in Albufeira
Selectie van grote vakantievilla's in Albufeira te huur voor 10 tot 14 personen. Deze villa's beschikken alle over een privé zwembad en 4-7 slaapkamers. De meeste van onze grote villa's hebben en ruim tuin en groot terras waar de gasten gezellig met ze allen van de zon en de BBQ kunnen genieten. 

Bekijk onze collectie van grote vakantievilla's in Albufeira

www.partyvillasalbufeira.com

Collectie van party villa's voor groep jongeren in Albufeira 
VillaTrips.com heeft een aparte website voor groepsvilla's met privé zwembad voor groep jongeren in Albufeira. Deze villa's liggen in het centrum van Albufeira, vlakbij de STRIP barstraat, ideaal voor jongerenvakanties en eindexamen reizen.